Loading...
Fonder och stiftelser

Bosses Hundhjälp har semesterstängt 1/7-12/8

Föreningen Bosses Hundhjälp grundades i februari 2011 och hösten samma år blev Bosses Hundhjälp en registrerad förening. Föreningen har sitt säte i Borås, men både styrelsemedlemmar och medlemmar är utspridda över landet.
Bosses Hundhjälp drivs helt ideellt, och de medel som kommer in går i största möjliga mån till akut veterinärvård för behövande hundar i Sverige. Deras mål är att kunna hjälpa till så fort vi kan i mån av de medel de har.
Bosses hundhjälp har hjälpt väldigt många hundar och man kan hoppas att de som har fått hjälp även försöker donera tillbaka lite till föreningen när det finns möjligt?
Man kan stötta Bosses Hundhjälp genom exempelvis Swish: Telefonnummer: 123 049 83 03

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *