Loading...
Hemsidan

Hemsidan börjar att ta form

Det är alltid roligt att skapa en webbplats. Just den här webbplatsen som jag under en längre tid skissat på i mitt huvud är extra värdefull att lansera på nätet. Vi som är hund och kattälskare ser ofta nödrop om hjälp från oroade djurägare som har hamnat i trångmål. Det har saknats en informerande hemsida, en portal, att länka dessa personer till. Ibland finns det hjälp att få, och andra gånger kan man som djurägare behöva få tips och råd vad man kan göra för att på kort tid uppbringa medel vid en akut situation.

Det är inte alltid som fondmedel eller insamlingar är den enda lösningen. Ibland kan man som privatperson försöka lösa sin egen situation med lite hjälp. För den som har hittat en hittekatt ute och behöver råd och tips kring ekonomiskt bistånd till att rädda katten kommer det finnas lättillgänglig information.

För att kunna skapa den här hemsidan, lägga ned tid på den, bekosta domännamn och webhotell kommer Djurfonder.se att drivas med hjälp av sponsorer. Vi kommer ha både sponsrade inlägg och annonsörer som möjliggör att vi inte går alltför mycket back. Vi kommer dock enbart verka som en resursplats och länka besökarna vidare till olika lösningar, inte ha möjlighet att bidra med ekonomiskt bistånd själva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *