Loading...
Kreditbetyg

Kreddy

Innan du gör en låneansökan kan det vara bra att på förhand ta reda på dina chanser att få ett lån beviljat. Alla personer har ett kreditbetyg. Det finns en kostnadsfri app till din telefon som heter Kreddy där du kan logga in med ditt mobila bankid och ta reda på hur din kreditbedömning ser ut. Där ser du även en överblick över dina eventuella lån och krediter. Alla lån syns inte på din UC utan det finns kreditgivare som inte använder sig av UC utan tex Bisnode och Creditsafe.
Kreddy är en app som hjälper dig att hålla koll på ditt unika kreditbetyg och se din kreditvärdighet i realtid. Du får även tips och råd om hur du kan förbättra ditt kreditbetyg och på sikt kan du då använda ditt kreditbetyg vid förhandlingar med din bank om en bättre ränta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *