Loading...

Reklam

Vissa av sidorna och inläggen på den här hemsidan och i bloggen sker i samarbete med företag och varumärken som vi använder och kan rekommendera. Enligt marknadsföringslagen behöver vi poängtera när ett inlägg innehåller affiliatelänkar.

Här nedan kan du läsa mer om vår policy och hur vi tänker kring det faktumet.

Vi kommer att börja använda Affilatelänkar på hemsidan och det känns värdefullt och ärligt att förklara för er läsare vad det betyder. När man surfar runt på sociala medier och bloggar har många av er sett markeringarna som brukar berätta att “inlägget innehåller Affilate-länkar” och förstår kanske vad det innebär, medan några inte förstår innebörden.

Det är länkar som man kan spåra var de kommer ifrån, och då kan olika företag se vart klicken kommer ifrån till deras hemsida/webbutik. Att få fler besökare är viktigt för alla företag och det är anledningen till att de betalar en mindre ersättning för att kunna få fler presumtiva köpare.

Vad är det för skillnad för läsaren då?
Vi kommer att nämna det i varje inlägg enligt marknadsföringslagen för att det ska vara tydligt att vi tjänar på länkarna vilket också betyder att om ni inte skulle vilja stötta oss med det så kan ni istället skriva in adressen till sidorna vi tipsar om manuellt. Det är helt frivilligt och upp till er! Gör det som känns bäst för er bara. Men för merparten gissar vi att det inte spelar någon roll.

Anledningen till att vi väljer att prova med sponsrade länkar är att vi vill kunna lägga mer tid på bloggen för att hålla den levande och för att ha den möjligheten så måste vi förstås ha en inkomst från den för att kompensera för förlorad tid. Har ni frågor, fråga så lovar vi att svara efter bästa förmåga! Vill att ni ska känna att det är klart och tydligt.

maila till reklam (@) djurfonder.se

Vill du själv ha annonslänkar i din blogg? Jag kan varmt rekommendera länkarna här nedan:

Adrecord
Tradedoubler
Adtraction